diobral panas pabrik Cina anyar produk custom susu rusuh 3 dinten mandi awak pangalusna swasta kulit labél whitening sabun - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Panas diobral pabrik Cina susu produk custom anyar rusuh 3 dinten mandi awak pangalusna kulit labél swasta whitening sabun

Pondok Description:

Overview Quick Details Form: Solid Transparent: No Ingredient: Chemical Main Ingredient: Milk Age Group: Adults Gender: Female Feature: Whitening, Eco-friendly Place of Origin: ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
formulir:
padet
transparan:
teu
bahan:
kimia
Bahan utama:
Susu
Umur Grup:
dewasa
génder:
awewe
fitur:
Whitening, Eco-friendly
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Aichun kageulisan
Jumlah modél:
AC218-6
Ngaran Produk:
Kulit whitening sabun mandi
warna:
susu bodas
volume:
100g
pamakéan:
Kulit whitening sabun mandi
MOQ:
10pcs
Rak hirup:
5 taun
sampel:
narima
OEM / ODM:
tampi

Panas diobral pabrik Cina susu produk custom anyar rusuh 3 dinten mandi awak pangalusna kulit labél swasta whitening sabun

 

Panjelasan Produk

.jpg

barang Kulit whitening sabun mandi
ngaran brand Aichun Beauty
Jumlah modél AC218-6
jilid 100g
warna bodas
Efficacy

          Moisturizing, Whitening, lembut, Geulis, kontrol Nourishing.Oil.

logo Dicitak dina pakét anu sakumaha requests Anjeun

real Tembongkeun

 

1_01.jpg

1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg
Produk patali


Émbaran parusahaan

1_07.jpg1_08.jpg 

Bungkusan & pengiriman barang

1_09.jpg 

Taros Kami

1_10.jpg1_13.jpg 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !