Disaar Cina pabrik diobral panas kadatangan anyar tutuwuhan alam ngalelep bulu leungitna labél swasta lalaki minyak tumuwuhna bulu anti - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Disaar Cina pabrik diobral panas kadatangan anyar tutuwuhan alam ngalelep anti bulu leungitna lalaki minyak labél swasta tumuwuhna bulu

Pondok Description:

Overview Quick Details Brand Name: Disaar Type: Hair Oil Model Number: DS325-1 Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Product name: hair growth oil Capacity: 40g/bottle for essential oil for hair Function: Hai...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Ngaran brand:
Disaar
tipe:
Minyak bulu
Jumlah modél:
DS325-1
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran Produk:
minyak tumuwuhna bulu
kapasitas:
40g / botol pikeun minyak atsiri pikeun bulu
fungsi:
Bulu-Loss Pencegahan, regrowth bulu
Service:
OEM ODM Privare Label pikeun minyak tumuwuhna bulu
spésifikasi:
Pengetahuan Alam Plant Panggih, teu pangaruh samping
bahan:
ékstraksi herbal
pangaruh:
Sanggeus ngagunakeun minyak tumuwuhna bulu 3-6 minggu
Paké:
bulu
MOQ:
5 PCS
SupplyAbility
100000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
pakét normal
palabuhan
Huangpu
Waktos prosés :
7 poé gawé

Disaar Cina pabrik diobral panas kadatangan anyar tutuwuhan alam ngalelep anti bulu leungitna lalaki minyak labél swasta tumuwuhna bulu

Panjelasan Produk

 1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg1_06.jpg

Produk patali


Émbaran parusahaan

1_07.jpg1_08.jpg 

Bungkusan & pengiriman barang

1_09.jpg 

Taros Kami

1_10.jpg1_13.jpg 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !