Cina supplier produk anyar Aichun kageulisan custom perbaikan alam moisturizing awakna kelek underarm kulit whitening krim - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Cina supplier produk anyar Aichun kageulisan custom perbaikan alam moisturizing awakna kelek underarm kulit whitening krim

Pondok Description:

Overview Quick Details Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Available Quantity: 100000 Brand Name: Aichun beauty Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC31237 Ingredient: Herbal Certification: ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Suplai Tipe:
OBM (Asli Brand Manufaktur)
Sadia kuantitas:
100000
Ngaran brand:
Aichun kageulisan
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Jumlah modél:
AC31237
bahan:
herbal
sertifikasi:
FDA
Umur Grup:
dewasa
génder:
awewe
fitur:
Lightening, Moisturizer, ngandung gisi, Kulit Revitalizer, Whitening
Ngaran Produk:
Whitening kelek Cream ngalereskeun
fungsi:
Lightening, Moisturizer, ngandung gisi, Whitening
Paké waktu:
dinten & wengi
pangaruh:
Bagian kelek na wasta whitening
Paké bagian:
Underarm, kelek, Bagian wasta
kumaha keur urang bandung:
2 kali per poé
volume:
50g
formulir:
Krim, lotion
MOQ:
10pcs
Rak Kahirupan:
4 taun
SupplyAbility
100000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
288 lembar / karton
palabuhan
Huangpu
Waktos prosés :
2-3 poé gawé

Cina supplier produk anyar Aichun kageulisan custom perbaikan alam moisturizing awakna kelek underarm kulit whitening krim

Produk patali


Panjelasan Produk

 

barang Aichun kelek Whitening Cream
ngaran brand Aichun
Beurat bersih 50g
Pamakéan nandakeun bagian Underarm, kelek, Bagian wasta
ukuran ukuran normal
warna Salaku reuqest Anjeun 
Paké waktu dinten & wengi
pak-pakan Anjeun menta
logo Dicitak dina pakét anu sakumaha requests Anjeun

1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg

Émbaran parusahaan

1_07.jpg1_08.jpg 

Bungkusan & pengiriman barang

1_09.jpg 

Taros Kami

1_10.jpg1_13.jpg 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !