2018 Cina harga pabrik produk anyar labél swasta pangalusna kulit mandi awak whitening sabun keur Kulit Hideung - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

2018 Cina harga pabrik produk anyar swasta labél pangalusna kulit mandi awak whitening sabun keur Kulit Hideung

Pondok Description:

Overview Quick Details Form: Solid Transparent: No Ingredient: Chemical Main Ingredient: Milk Age Group: Adults Gender: Female Feature: Whitening, Eco-friendly Place of Origin: ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
formulir:
padet
transparan:
teu
bahan:
kimia
Bahan utama:
Susu
Umur Grup:
dewasa
génder:
awewe
fitur:
Whitening, Eco-friendly
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Aichun kageulisan
Jumlah modél:
AC218-6
Ngaran Produk:
Kulit whitening sabun mandi
warna:
susu bodas
volume:
100g
pamakéan:
Kulit whitening sabun mandi
Paké pikeun:
Raray, suku, Hand, Underarm
MOQ:
2pcs
Rak hirup:
3 taun
sampel:
narima
OEM / ODM:
tampi

2018 Cina harga pabrik produk anyar swasta labél pangalusna kulit mandi awak whitening sabun keur Kulit Hideung

Panjelasan Produk
2018 produk Anyar labél swasta pangalusna mandi kulit awak urang whitening sabun
barang Kulit whitening sabun mandi
ngaran brand Aichun Beauty
Jumlah modél AC218-6
jilid 100g
warna bodas
Efficacy

          Moisturizing, Whitening, lembut, Geulis, kontrol Nourishing.Oil.

logo Dicitak dina pakét anu sakumaha requests Anjeun

real Tembongkeun

 

2018 produk Anyar labél swasta pangalusna mandi kulit awak urang whitening sabun

2018 produk Anyar labél swasta pangalusna mandi kulit awak urang whitening sabun2018 produk Anyar labél swasta pangalusna mandi kulit awak urang whitening sabun2018 produk Anyar labél swasta pangalusna mandi kulit awak urang whitening sabun
Produk patali


Émbaran parusahaan

1_07.jpg1_08.jpg 

Bungkusan & pengiriman barang

1_09.jpg 

Taros Kami

1_10.jpg1_13.jpg 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !