MOQ Aichun kageulisan panas diobral low gizi murni regrowth lalaki minyak atsiri moisturizing labél swasta alam pangalusna tumuwuh janggot minyak - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

MOQ Aichun kageulisan panas diobral low gizi murni regrowth lalaki minyak atsiri moisturizing labél swasta alam pangalusna tumuwuh minyak janggot

Pondok Description:

Overview Quick Details Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Brand Name: Aichun beauty Available Quantity: 100000 Certification: MSDS Type: Pure Essential Oil Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC212-5 Product name: Beard growth oil Function: beard grow fast, gentle, and effective Color: Transparent Volume: 30ml or custom Usage: Beard growth MOQ: 10pcs Shelf life: 3 years Sample: accept OEM/ODM:...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Suplai Tipe:
    OBM (Asli Brand Manufaktur)
    Ngaran brand:
    Aichun kageulisan
    Sadia kuantitas:
    100000
    sertifikasi:
    MSDS
    tipe:
    Minyak ésénsial murni
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél:
    AC212-5
    Ngaran Produk:
    minyak pertumbuhan janggot
    fungsi:
    janggot tumuwuh gancang, hipu, sarta éféktif
    warna:
    herang
    volume:
    30ml atanapi custom
    pamakéan:
    pertumbuhan janggot
    MOQ:
    10pcs
    Rak hirup:
    3 taun
    sampel:
    narima
    OEM / ODM:
    tampi
    Cocog pikeun:
    lalaki

    MOQ Aichun kageulisan panas diobral low gizi murni regrowth lalaki minyak atsiri moisturizing labél swasta alam pangalusna tumuwuh minyak janggot

    Panjelasan Produk

    Anyar minyak mirah pertumbuhan aichun janggot cair janggot kamekaran, janggot enhancer, produk lalaki, janggot cairan ti lalaki 30ml.

    Minyak ésénsial Aichun Beauty Beard Tumuwuh Kembangna raray kumis Gizi Kumis

    fitur:

    minyak ieu enriched kalawan sababaraha bahan ngandung gisi alam nu asup ka akar bulu follicle, perbaikan & ngaktipkeun follicles bulu dormant, ningkatkeun nyerep gizi sarta ngagancangkeun hairgrowth.

    Applicability: Beards, kelek bulu, bulu dada, bulu pubic jeung wewengkon diperlukeun pikeun tumuwuh bulu.

     

    bahan:

    Zingiber officinale Akar Oik, Juniperus Virginiana Minyak, Rosmarinus Officinalis Daun Minyak, vitam- di E,
    Citrus Paradisi Kelor Minyak.

     

    pamakéan:

    Sanggeus mandi unggal poe, nerapkeun Jumlah ditangtoskeun merata sarta pinuh meuseul dugi diserep.1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg1_06.jpg

    Produk patali

    Émbaran parusahaan

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Bungkusan & pengiriman barang

    1_09.jpg

    Taros Kami

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras: