Disaar Cina pabrik kontrol minyak harga low ngalelep tutuwuhan alam anti bulu leungitna labél swasta minyak tumuwuhna bulu pikeun lalaki sarta awéwé - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Disaar Cina pabrik kontrol minyak harga low ngalelep tutuwuhan alam anti bulu leungitna labél swasta minyak tumuwuhna bulu pikeun lalaki sarta awéwé

Pondok Description:

Overview Quick Details Brand Name: Disaar Type: Hair Oil, Hair Oil Model Number: AC325-2 Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Product name: Anti hair loss oil Use: Use on hair loss area on hair Net: 40g OEM/ODM: Welcomed Logo: Customized Ingredient: Plant essence Color classification: transparent Quality inspection: yes Shelf life: 2years SupplyAbility SupplyAbility: 100000 Piece/Pieces per Month Packaging & Delivery...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Ngaran brand:
    Disaar
    tipe:
    Minyak bulu , Hair Oil
    Jumlah modél:
    AC325-2
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran Produk:
    minyak leungitna anti bulu
    Paké:
    Paké dina aréa leungitna bulu dina bulu
    net:
    40g
    OEM / ODM:
    tampi
    logo:
    ngaropéa
    bahan:
    panggih tutuwuhan
    Klasifikasi warna:
    herang
    Kualitas inspeksi:
    nuhun
    Rak hirup:
    2 taun
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    pakét normal
    ukuranana Produk: 3,8 * 3,6 * 10,3 cm
    palabuhan
    Huangpu
    Waktos prosés :
    Kuantitas (Potongan) 1 - 10 > 10
    Est. Waktos (dinten) 7 Bisa disawalakeun

    video Pedaran

    Disaar Cina pabrik kontrol minyak harga low ngalelep tutuwuhan alam anti bulu leungitna labél swasta minyak tumuwuhna bulu pikeun lalaki sarta awéwé

    Panjelasan Produk

     

    1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg1_06.jpg1_07.jpg1_08.jpg

    Produk patali

    Émbaran parusahaan

    1_07.jpg1_08.jpg 

    certifications

    -5 (2) .png

    Bungkusan & pengiriman barang

    1_09.jpg

    Taros Kami

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras: