Pangalusna éféktif bodas imbit enhancement angkat panyabutan cellulite butt alam hip enlargement krim urut minyak atsiri - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

minyak atsiri pangalusna éféktif bodas imbit enhancement angkat panyabutan cellulite butt alam hip enlargement krim urut

Pondok Description:

Overview Quick Details Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Brand Name: Aichun beauty Available Quantity: 10000 Certification: CE Type: Pure Essential Oil Raw Material: Flowers Ingredient: Natural ingredients Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC226-3 Product name: 100% Pure Natural Essential Oil Function: Cellulite removal, Hip up, Buttock lift Purity: 100 % Pure Feature: Beautiful figure Usage: Pers...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Suplai Tipe:
    OBM (Asli Brand Manufaktur)
    Ngaran brand:
    Aichun kageulisan
    Sadia kuantitas:
    10000
    sertifikasi:
    CE
    tipe:
    Minyak ésénsial murni
    Bahan atah:
    kembang
    bahan:
    bahan Pengetahuan alam
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél:
    AC226-3
    Ngaran Produk:
    100% murni Pengetahuan Alam Minyak ésénsial
    fungsi:
    panyabutan Cellulite, Hip up, imbit angkat
    purity:
    100% murni
    fitur:
    inohong geulis
    pamakéan:
    perawatan pribadi
    penampilan:
    barang encer
    warna:
    Transparan Minyak Liquid
    MOQ:
    2pcs
    OEM / ODM:
    tampi
    sampel:
    narima

    minyak atsiri pangalusna éféktif bodas imbit enhancement angkat panyabutan cellulite butt alam hip enlargement krim urut

    Panjelasan Produk

     .jpg

    pangaruh: 
    Hip Up minyak atsiri mangrupa minyak éféktif, nu sari ti bawang bodas, pikeun mantuan imbit nu tighten up, ngurangan ngampar hideung ngajaga kasaimbangan kulit alam.

    spésifikasi:
    Jenis: Hip imbit enlarging urut penting minyak
    Gender: Female, pameget
    Paparan hirup: 3 taun
    net WT: 30ml
    bahan utama: minyak Fennel, Salvia minyak daun miltiorrhiza, Hydrogenated minyak almond amis, trigliserida octanoate, minyak si cikal Pomelo

    Kumaha ngagunakeun:
    1.Use hiji anduk panas panawaran hip pikeun 1-2 menit.
    2.Apply produk merata dina imbit.
    Urut 3.One-dibikeun ka ningkatkeun hip (duanana leungeun ganti, ngeunaan 10 kali).
    4.Both leungeun ganti diangkat hip ti handap nepi (kira 10 kali)).
    5.Two-dibikeun thumb urut bolak urut (kira 10 kali).
    6.Two leungeun urut bolak mun hip ngawangun (kira 10 kali).
    7.Two leungeun sakaligus jero tur luhur ngangkat hip (kira 10 kali).

    1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg

    Produk patali

    Émbaran parusahaan

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Bungkusan & pengiriman barang

    1_09.jpg

    Taros Kami

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras: