kawentar Aichun krim awakna kulit pangalusna whitening krim Beauty perawatan pribadi dunya - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

krim Aichun awakna kulit kasohor kaéndahan perawatan pribadi dunya pangalusna whitening krim

Pondok Description:

Overview Quick Details Use: Body Main Ingredient: Glycerin Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Available Quantity: 1000 Brand Name: Aichun Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC218-4 Ingredient: Chemical Form: Cream Age Group: Adults Gender: Female Feature: Lightening, Moisturizer, Nourishing, Whitening, Contains a variety of extraction essence Product name: Aichun skin whitening cream Usage: After cl...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Paké:
    awak
    Bahan utama:
    gliserin
    Suplai Tipe:
    OBM (Asli Brand Manufaktur)
    Sadia kuantitas:
    1000
    Ngaran brand:
    Aichun
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél:
    AC218-4
    bahan:
    kimia
    formulir:
    krim
    Umur Grup:
    dewasa
    génder:
    awewe
    fitur:
    Lightening, Moisturizer, ngandung gisi, Whitening, Ngandung rupa-rupa hakekat ékstraksi
    Ngaran Produk:
    Aichun kulit whitening krim
    pamakéan:
    Sanggeus beberesih kulit
    pangaruh:
    Kulit Kamanusaan sarta Studi Whitening Cream
    warna:
    susu bodas
    Jenis produk:
    Kamanusaan sarta Studi pribadi
    MOQ:
    3 PCS
    OEM / ODM layanan:
    nuhun
    Panjelasan Produk

     

    Jenis: Aichun Whitening Cream
    net WT: 50g
    Feature: Whitening

    Fitur: Ngandung rupa-rupa hakekat ékstraksi
    pitulung ka éncér axillary nu kusam, ngalereskeun pori kandel
    kituna éta kulit whitening lemes, piceun ambu

    Pamakéan: Saatos meresihan kulit, nyandak Jumlah luyu produk
    merata dilarapkeun ka kulit
    Gently meuseul pikeun nyerep
    Saran sooner atanapi engké

    Catetan:

    1.Please nempatkeun produk nu kaluar ti jangkauan nu barudak.
    2.External make wungkul, ulah aya panon.
    3.Stop ngagunakeun lamun ngarasa naon uncomfortable
    tempat 4.Please dina tempat kmu garing, ulah aya hawa tinggi atawa cahaya panonpoe.

    AC218-4_01.jpgAC218-4_02.jpgAC218-4_03.jpgAC218-4_04.jpgAC218-4_05.jpgAC218-4_06.jpgAC218-4_07.jpgAC218-4_08.jpg

     


  • Saméméhna:
  • Teras: