Aichun Kilang kitu harga blackhead Cabut topeng nyoplokkeun minyak-control ngaleutikan pressure awi perawatan kulit lambar raray raray Topeng maskBlackhead raray, raray Topeng Blackhead, Blackhead remover raray Topeng, Arang Topeng Blackhead remover, Blackhead Lengser raray Topeng, Blackhead remover Topeng raray - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Aichun Kilang kitu harga blackhead Cabut topeng nyoplokkeun minyak-control ngaleutikan pressure awi lambar perawatan kulit beungeut raray Topeng maskBlackhead raray, raray Topeng Blackhead, Blackhead remover raray Topeng, Arang Topeng Blackhead remover, Blackhead Lengser raray Topeng, Blackhead remover Topeng raray

Pondok Description:

Overview Quick Details Use: Face Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Available Quantity: 10000 Brand Name: Aichun beauty Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC216-1 Ingredient: Herbal, Black Mud Face Mask Gender: Female Certification: FDA Feature: Blemish Clearing, Firming, Pore Cleaner, Whitening, Acne Treatment Product Name: black mask face Color: Black Skin type: all skin NET WT: 120ml Type: Pe...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Paké:
    beungeut
    Suplai Tipe:
    OBM (Asli Brand Manufaktur)
    Sadia kuantitas:
    10000
    Ngaran brand:
    Aichun kageulisan
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Jumlah modél:
    AC216-1
    bahan:
    Herbal, Hideung leutak raray Topeng
    génder:
    awewe
    sertifikasi:
    FDA
    fitur:
    Clearing cacad, Firming, pressure cleaner, Whitening, jerawat Treatment
    Ngaran Produk:
    topeng hideung beungeut
    warna:
    hideung
    jenis kulit:
    kabeh kulit
    Net WT:
    120ml
    tipe:
    mesek Topeng
    formulir:
    topeng
    MOQ:
    10pcs
    Rak hirup:
    3 taun
    OEM / ODM:
    tampi
    sampel:
    narima
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    192 lembar / karton
    Single ukuranana pakét: 6,7 * 3,6 * 18,3 cm
    palabuhan
    Huangpu
    Waktos prosés :
    2-3 poé gawé

    Aichun Kilang kitu harga blackhead Cabut topeng nyoplokkeun minyak-control ngaleutikan pressure awi perawatan kulit lambar raray topeng raray

    Produk patali

    Panjelasan Produk

    spésifikasi:

    Brand Nami: Aichun Beauty
    Ngaran Produk: Blackhead Cabut raray Topeng
    Paparan Kahirupan: 3 taun
    Net Jilid: 120ml
    Fungsi: Blackhead Nyoplokkeun, Moisturizing, Minyak-kontrol, pori hargana murah, Deep diberesihkeun.

    Ngagunakeun Métode:

    Larapkeun enteng nyanghareupan dina gerak luhur, sacara saksama Ngahindarkeun eyes.Leave on dugi lengkep garing, gently ngamolotokeun, rinsing-off wae résidu nu bisa tetep.

    Catetan:

    1.Please nempatkeun produk nu kaluar ti jangkauan nu barudak.
    2.External make wungkul.
    3.Stop ngagunakeun lamun ngarasa naon uncomfortable.
    4.Please nyimpen eta dina tempat tiis, sarta ulah aya suhu jeung sinar panonpoé langsung.
    Kontak 5.Avoid kalayan produk eyes.If asupkeun panon, bilas tuntas  cai.

     

    3.jpg1.jpg2.jpg

    Émbaran parusahaan

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Bungkusan & pengiriman barang

    1_09.jpg

    Taros Kami

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras: