Aichun kageulisan profésional 3-menit suku rusuh kelek bagian swasta kulit paduli panyabutan krim bulu awakna pangalusna pikeun Lalaki Awéwé - Cina Guangzhou Livepro Beauty kosmétik

Aichun kageulisan profésional 3-menit suku rusuh kelek bagian swasta kulit paduli panyabutan krim bulu awakna pangalusna pikeun Lalaki Awéwé

Pondok Description:

Overview Quick Details Form: Cream Feature: Hair Removal Smell: Milk Ingredient: Other Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: Aichun beauty Model Number: AC218-7 Product name: Hair removal cream Volume: 100ml Type: Cream Effect: Skincare Hair Removal Cream shelf life: 3 years Fit to: Male&Female MOQ: 10pcs OEM/ODM: Welcomed Sample: accept SupplyAbility SupplyAbility: 100000 Piece/Pieces per Month ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    formulir:
    krim
    fitur:
    Lengser bulu
    bau:
    Susu
    bahan:
    nu lain
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Aichun kageulisan
    Jumlah modél:
    AC218-7
    Ngaran Produk:
    panyabutan krim bulu
    volume:
    100ml
    tipe:
    krim
    pangaruh:
    rak hirup:
    3 taun
    Pas ka:
    Jalu & bikang
    MOQ:
    10pcs
    OEM / ODM:
    tampi
    sampel:
    narima
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    100000 Piece / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    pakét normal
    palabuhan
    Huangpu
    Waktos prosés :
    2-3 poé gawé

    Aichun kageulisan profésional 3-menit suku rusuh kelek bagian swasta kulit paduli panyabutan krim bulu awakna pangalusna pikeun Lalaki Awéwé

    Panjelasan Produk

     1.png1_02.jpg2.jpg3.jpg

    Produk patali

    Émbaran parusahaan

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Bungkusan & pengiriman barang

    1_09.jpg

    Taros Kami

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Saméméhna:
  • Teras: