Tentang Kami

Guangzhou Livepro Beauty kosmétik Co., Ltd. specializes di R & D, produksi, jualan na ngolah kaendahan jeung kosmétik produk. Ieu pabrik rupa-rupa produk perawatan kulit, produk diberesihkeun, ngaleupaskeun krim bulu, whitening & krim anti titik, krim sunscreen, krim awak jeung produk kosmetik husus-Tujuan séjén ogé nawiskeun rangkeian pinuh ku jasa OEM / ODM / OBM. Livepro boga 15 taun pangalaman dina R & D, produksi, jualan jeung ngolah, sahingga pisan kalapa di téhnologi, produksi, kualitas, harga, pangiriman jeung jasa. - Livepro tataman kana strategi bisnis tina "Quality Kahiji, Integritas Berorientasi, Juara Active, Manajemén ilmiah, Muhun-dijieun Barang di Harga kalapa, Services Alus", komitmen ka nyadiakeun konsumén jeung jasa hadé jeung produk kualitas.

HTB1LQ5rFDlYBeNjSszc762whFXan

HTB1x60RJVmWBuNjSspd762ugXXaP1