MOQ Aichun kaendahan panas sale Low gizi murni regrowth wong penting lenga moisturizing label pribadi alam paling tuwuh jenggot lenga - China Guangzhou Livepro Beauty Cosmetics

MOQ Aichun kaendahan panas sale Low gizi murni regrowth wong penting lenga moisturizing label pribadi alam paling tuwuh lenga jenggot

Short Description:

Overview Quick Details Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Brand Name: Aichun beauty Available Quantity: 100000 Certification: MSDS Type: Pure Essential Oil Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC212-5 Product name: Beard growth oil Function: beard grow fast, gentle, and effective Color: Transparent Volume: 30ml or custom Usage: Beard growth MOQ: 10pcs Shelf life: 3 years Sample: accept OEM/ODM:...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Sumber Koleksi:
    OBM (Original Brand Manufacturing)
    Jeneng merek:
    Aichun kaendahan
    Kasedhiya Quantity:
    100000
    Certification:
    MSDS
    Koleksi:
    Oil Penting Pure
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Panggil Model:
    AC212-5
    jeneng produk:
    lenga wutah jenggot
    fungsi:
    jenggot tuwuh cepet, lanang, lan efektif
    warna:
    transparent
    volume:
    30ml utawa adat
    Dianggo:
    wutah jenggot
    MOQ:
    10pcs
    Beting urip:
    3 taun
    Sample:
    nampa
    OEM / ODM:
    tampi
    Cocog kanggo:
    lanang

    MOQ Aichun kaendahan panas sale Low gizi murni regrowth wong penting lenga moisturizing label pribadi alam paling tuwuh lenga jenggot

    Description Product

    New lenga mirah wutah aichun jenggot Cairan jenggot wutah, jenggot enhancer, produk wong, jenggot Cairan saka wong 30ml.

    Oil Penting Aichun Beauty jenggot Wutah Ningkatake rai Whiskers Nutrition mustache

    Feature:

    lenga iki kandungan karo macem-macem úa nourishing alam sing nyusup menyang werna rambute follicle, repair & ngaktifake folikel rambut dormant, nambah panyerepan nutrisi lan akselerasi hairgrowth.

    Manfaat: beards, kelek rambute, rambute dodo, pubic lan wilayah sing dibutuhake kanggo wutah rambute.

     

    Úa:

    Zingiber officinale ROOT Oik, Juniperus virginiana Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, vitam- ing E,
    Citrus paradisi wiji Oil.

     

    Dianggo:

    Sawise adus saben dina, aplikasi jumlah suwene roto-roto lan kanthi pijet nganti panyerepan.1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg1_06.jpg

    Related Produk

    Informasi Company

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Packaging & Shipping

    1_09.jpg

    Hubungi kita

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Previous:
  • Next: