Best efektif papak pantat penambahan angkat aman cellulite korban alam hip nggedhekake krim pijet penting lenga - China Guangzhou Livepro Beauty Cosmetics

penting lenga Best efektif papak pantat penambahan angkat aman cellulite korban alam hip nggedhekake krim pijet

Short Description:

Overview Quick Details Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Brand Name: Aichun beauty Available Quantity: 10000 Certification: CE Type: Pure Essential Oil Raw Material: Flowers Ingredient: Natural ingredients Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC226-3 Product name: 100% Pure Natural Essential Oil Function: Cellulite removal, Hip up, Buttock lift Purity: 100 % Pure Feature: Beautiful figure Usage: Pers...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Sumber Koleksi:
    OBM (Original Brand Manufacturing)
    Jeneng merek:
    Aichun kaendahan
    Kasedhiya Quantity:
    10000
    Certification:
    CE
    Koleksi:
    Oil Penting Pure
    Material Raw:
    Bunga
    bakal:
    alam úa
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Panggil Model:
    AC226-3
    jeneng produk:
    100% Pure Natural Oil Penting
    fungsi:
    aman Cellulite, Hip munggah, pantat angkat
    Purity:
    100% Pure
    Feature:
    tokoh ayu
    Dianggo:
    care pribadi
    katon:
    Liquid
    warna:
    Transparent Oil Liquid
    MOQ:
    2pcs
    OEM / ODM:
    tampi
    Sample:
    nampa

    penting lenga Best efektif papak pantat penambahan angkat aman cellulite korban alam hip nggedhekake krim pijet

    Description Product

     .jpg

    efek: 
    Hip Up penting lenga iku lenga efektif, kang extract saka papak, kanggo bantuan pantat ngencengi munggah, ngurangi kawulo ireng lan tetep imbang kulit alam.

    specifications:
    Koleksi: Hip pantat enlarging pijet penting lenga
    Gender: Male, Male
    Beting gesang: 3 taun
    NET WT: 30ml
    bakal utama: lenga Fennel, Salvia lenga rwaning miltiorrhiza, Hydrogenated lenga kacang almond manis, triglycerides octanoate, lenga wiji Pomelo

    Carane nggunakake:
    1.Use andhuk panas kanggo aplikasi hip kanggo 1-2 menit.
    2.Apply produk sing roto-roto ing pantat.
    Pijet 3.One-nyerahke kanggo nambah hip (loro tangan gantian bab 10 kaping).
    4.Both tangan gantian ngusulke hip saka ngisor munggah (bab 10 kaping)).
    5.Two-nyerahke thumb pijet gantian pijet (bab 10 kaping).
    6.Two tangan pijet gantian kanggo hip shaped (bab 10 kaping).
    7.Two tangan bebarengan mlebu lan munggah ngangkat hip (bab 10 kaping).

    1_01.jpg1_02.jpg1_03.jpg1_04.jpg1_05.jpg

    Related Produk

    Informasi Company

    1_07.jpg1_08.jpg 

    Packaging & Shipping

    1_09.jpg

    Hubungi kita

    1_10.jpg1_13.jpg


  • Previous:
  • Next: