misuwur Aichun krim awak kulit paling whitening cream Beauty care pribadi donya - China Guangzhou Livepro Beauty Cosmetics

krim Aichun awak kulit misuwur Beauty care pribadi donya paling whitening cream

Short Description:

Overview Quick Details Use: Body Main Ingredient: Glycerin Supply Type: OBM (Original Brand Manufacturing) Available Quantity: 1000 Brand Name: Aichun Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Model Number: AC218-4 Ingredient: Chemical Form: Cream Age Group: Adults Gender: Female Feature: Lightening, Moisturizer, Nourishing, Whitening, Contains a variety of extraction essence Product name: Aichun skin whitening cream Usage: After cl...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Gunakake:
    Body
    Bahan utama:
    glycerin
    Sumber Koleksi:
    OBM (Original Brand Manufacturing)
    Kasedhiya Quantity:
    1000
    Jeneng merek:
    Aichun
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Panggil Model:
    AC218-4
    bakal:
    Kimia
    Formulir:
    Cream
    Age Group:
    Wong diwasa
    Gender:
    Female
    Feature:
    Lightening, Moisturizer, nourishing, Whitening, nduwe macem-macem pet extraction
    jeneng produk:
    Aichun kulit putih krim
    Dianggo:
    Sawise reresik kulit
    efek:
    Skin Whitening Cream
    warna:
    susu Putih
    Koleksi Product:
    Personal Care
    MOQ:
    3 Pcs
    OEM / ODM layanan:
    YES
    Description Product

     

    Koleksi: Aichun Whitening Cream
    NET WT: 50g
    Feature: Whitening

    Feature: nduwe macem-macem pet extraction
    bantuan kanggo dilute axillary ing kurang, ndandani pori nglukis
    Dadi sing kulit putih Gamelan, mbusak mambu

    Dianggo: Sawise reresik kulit, njupuk jumlah cocok barang
    roto-roto Applied kanggo kulit
    Alon-alon pijet kanggo nresep
    Suggestions cepet utawa mengko

    Wigati:

    1.Please sijine prodhuk metu tekan anak kang.
    2.External nggunakake mung, supaya mata.
    3.Stop nggunakake yen sing aran sembarang adil
    Panggonan 4.Please ing panggonan kang adhem lan garing, supaya suhu dhuwur utawa Sunshine.

    AC218-4_01.jpgAC218-4_02.jpgAC218-4_03.jpgAC218-4_04.jpgAC218-4_05.jpgAC218-4_06.jpgAC218-4_07.jpgAC218-4_08.jpg

     


  • Previous:
  • Next: